Wijndomein De Koen | Bezoek de Koen
Een rondleiding of een high wine boeken? Neem contact op met de Koen.
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bezoek de Koen

Langedijker Streekmarkt

Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt bij de Koen de vierde Langedijker Streekmarkt georganiseerd. In samenwerking met de STPL is er van 11.00 tot 17.00 uur weer van alles te beleven in de wijngaard.

Diverse marktkramen met streekproducten zoals wortels, aardappelen, kaas en fruit staan op de markt. Ook biologische producten, ijs , vlees en vis zijn verkrijgbaar. Gezellige muziek en wijnproeven maken er echt een feest van. Demonstraties van ambachten en kunst worden op verschillende momenten gegeven. Een ware belevenis, die je niet mag missen.

HIGHWINE (INDIVIDUELE BEZOEKERS)

Iedere vrijdag en zaterdag, van 1 mei tot 1 november, starten we om 15.00 uur met een High Wine. Heerlijk genieten van drie glazen wijn met bijpassende hapjes. Bij mooi weer lekker in de wijngaard of op het verwarmde terras.

De wijnboer neemt je mee door de wijngaard en de wijnmakerij waarbij je van alles te weten komt over druiven en wijn maken. Rond 18.00 uur wordt de High Wine afgesloten.

Kosten € 21,50 p.p. reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

ETEN BIJ DE WIJNBOER (MIN. 10 PERSONEN)

…na de ontvangst met een kopje koffie of een glaasje Bubbels ga je op pad.

Dan is het tijd voor het hoofdgerecht wat bij de wijnboer of een plaatselijk restaurant genuttigd kan worden. Er zijn diverse opties mogelijk, er kan zelfs met een akkerschuit naar een restaurant worden gevaren of genieten van een BBQ op ons verwarmde terras, informeer naar de vele mogelijkheden. Reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

Rondleiding en proeverij (min. 10 personen)

Jullie worden ontvangen met een kopje koffie en gaan dan samen met de wijnboer de wijngaard bezoeken en krijg je uitleg over het werk in de wijngaard. Daarna ga je naar de schuur om de verwerking van de druiven te zien en dan natuurlijk proeven. Minimaal 4 wijnen van de Koen met uitleg hoe de wijn is gemaakt.

Duur: 2 uur
Kosten: €12,50 p.p.
Als iedere deelnemer een fles naar keuze mee krijgt zijn de kosten €19,50 p.p.
Reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

Nieuwsgierig naar onze wijnen?

Boek een rondleiding en een proeverij!