Langedijker Streekmarkt 2015 bij Wijndomein de Koen! - Wijndomein De Koen
554
post-template-default,single,single-post,postid-554,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.2.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Langedijker Streekmarkt 2015 bij Wijndomein de Koen!

12 en 13 september, een weekend lang met pure producten uit eigen streek. Versgerookte paling  op zaterdag en zondag komt de Wieringer 23  met vers gevangen garnaaltjes, voor een heerlijk broodje garnaal of wat dacht u van gerookte poon. Smullen maar, of een heerlijk stukje Piemonte vlees van Adam Engelbrecht, een heerlijk ijsje gemaakt van schapenmelk of een heerlijk glas wijn van de Koen met een bijpassend hapje bereid door chef-kok Jacob Preijde.

Maar er is ook een stukje vertier, de jeu de boules vereniging Les Milles Illes is er om een balletje te gooien en de beste bouler, die hier ook eens wil meespelen kan een fles wijn winnen! Manege Beukers is er met pony’s, er kan onder begeleiding van een instructrice een rondje op een pony door de wijngaard  worden gemaakt en als je het leuk vind kan je een voordelig lespakket bij Manege beukers aanschaffen. Er is ook een route door de wijngaard waarop je de wetenswaardigheden van Wijndomein de Koen kan lezen terwijl de druiven hangen te rijpen voor de oogst. Atelier 6 komt ook naar de markt met ondermeer Piet Zomerdijk.  Hij demonstreert op zondag hoe je een midwinterhoorn kunt maken en dat er ook echt geluid uit komt! Hans en Mieke van rondvaart Langedijk varen met een rondvaartboot vanaf de Koen langs de Broeker Veiling naar het Oosterdel gebied, waar Oosterheem net zijn verse biologische groenten heeft geoogst voor de streekmarkt. Op het gezellige wijnplein staat het trio Eigenwijs garant voor een echte Franse sfeer, waar het goed toeven is onder het genot van een glaasje en een hapje. Aansluitend ga je dan genieten van een echt streekdiner met producten van de markt, die door chef-kok Jacob Preijde zijn verwerkt in een drie-gangen diner.

De kosten zijn € 27,50 en reserveer snel een plekje voor een geweldige ervaring uit eigen streek, info@wijndomeindekoen.nl