Medailleregen voor de Koen - Wijndomein De Koen
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Medailleregen voor de Koen

Langedijker Wijndomein de Koen heeft bij de laatste wijnkeuring in het Duitse Bad Dürkheim prima resultaten behaald. Op deze keuring van wijnen, die zijn gemaakt van de moderne schimmel tolerante rassen, zijn inzendingen uit 14 landen gekeurd door een internationale jury. De wijnen van de Koen hebben in alle categorieën een goed resultaat behaald. De Rode- en Witte wijn behaalden een zilveren medaille en ook de Langedijker Bubbels behaalden dit geweldige resultaat. Met vier zilveren medailles staat Langedijk ook hier positief op de kaart.

Bij Wijndomein de Koen zijn de laatste druiven geoogst en staan nu te vergisten. De kwaliteit van de oogst was dit jaar mede door het mooie najaar, prima en het belooft een goed wijnjaar te worden. Ook zin in een echte medaille wijn.? Wijndomein de Koen is op vrijdag en zaterdag open om dit top product uit eigen streek te verkopen.

medailles_2