Gouden medaille voor de Koen! - Wijndomein De Koen
648
post-template-default,single,single-post,postid-648,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.2.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Gouden medaille voor de Koen!

Langedijker Wijndomein de Koen heeft op de wijnkeuring in Berlijn, de Berliner Wein Trophy, een GOUDEN en een ZILVEREN medaille behaald. De grootste keuring ter wereld, met meer dan 5000 wijnen uit meer dan 30 landen! Een top prestatie dus. Wijndomein de Koen behaalde met de witte dessertwijn “Nagenieten” de gouden medaille en met de “Samen Rood”, een volle rode wijn, de zilveren medaille.

Dat deze Nagenieten in de smaak valt blijkt wel uit het feit, dat ook het beste restaurant van Nederland, Inter Scaldis in het Zeeuwse Kruiningen, dit heerlijke dessert wijntje op de wijnkaart heeft staan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prijswinnaars of een van onze andere topwijnen, de wijnwinkel van de Koen is op vrijdag en zaterdag de hele dag geopend. Het adres is wijndomein de Koen, Westelijke Randweg 30 te Zuid-Scharwoude.