GROSZES GOLD - Wijndomein De Koen
689
post-template-default,single,single-post,postid-689,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

GROSZES GOLD

Op de wijnkeuring voor moderne druivenrassen in het Duitse Bad Durkheim heeft de Koen geweldige resultaten behaald. Voor de dessertwijn Nagenieten werd een Groszes Gold behaald. Het hoogste wat de Koen ooit heeft behaald. Met 99 van de 100 punten is dit echt geweldig.
Hierbij het overzicht van de jury waardering.
De andere wijnen van de Koen behaalden ook zilver op deze keuring.