Oogst 2018 is binnen - Wijndomein De Koen
692
post-template-default,single,single-post,postid-692,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Oogst 2018 is binnen

Het was een uitzonderlijk jaar met een geweldige zomer en vooral veel zon. De kwaliteit van de druiven was dan ook in het algemeen uitzonderlijk goed. De opbrengst was mede door het mooie weer ook wat hoger dan gemiddeld. Alleen bij de Rondo heeft de regen van eind augustus de kwaliteit nadelig beïnvloed. De bessen waren niet volledig gezwollen door de droogte en met de komst van de regen daalde het suikergehalte en barstten sommige bessen. Gelukkig is door veel extra arbeid de schade beperkt gebleven.

https://wijndomeindekoen.nl/2019/01/14/oogst-2018-is-binnen/