Nieuw!! Langdijker Bruis - Wijndomein De Koen
696
post-template-default,single,single-post,postid-696,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Nieuw!! Langdijker Bruis

In samenwerking met Betuws Wijndomein in Erichem hebben we dit jaar voor de eerste keer druivensap gemaakt. In het sap zit een beetje koolzuur, waardoor het extra feestelijk en wat frisser is geworden. Bij het druivensap is verder geen enkele toevoeging of conserveringsmiddel gedaan. Na de botteling is het gepasteuriseerd, waardoor het meer dan een jaar houdbaar is. Dit jaar is er een kleine hoeveelheid rosé sap gemaakt, maar in de toekomst komt er wellicht ook wit sap van de Koen.