Corona heeft ook invloed op De Koen - Wijndomein De Koen
712
post-template-default,single,single-post,postid-712,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Corona heeft ook invloed op De Koen

Geen bezoekers, geen High Wine en ook geen streekmarkt in 2020, maar het werk in de wijngaard gaat gewoon door. De oogst is binnen gehaald in corona tijd en dat ging best goed op 1,5 meter. Buiten koffie drinken en geen feestje of etentje tot slot.

De groep vrijwilligers kon gelukkig wel door gaan en ze hebben gemiddeld een week later dan normaal een mooie oogst binnen gehaald.

De verkoop van de wijnen is dit jaar ook heel anders. Verkoop aan restaurants en evenementen ligt bijna stil, daartegenover staat meer afzet aan streekwinkels en particulieren. Het gevolg is, dat er al heel wat wijnen zijn uitverkocht, maar gelukkig staat er weer een mooie oogst te rijpen voor de nieuwe wijnen in 2021.