Bezoek De Koen | Wijndomein De Koen
Een rondleiding of een high wine boeken? Neem contact op met de Koen.
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Bezoek de Koen

ZOMER RONDLEIDINGEN

In de maanden juli en augustus is er elke woensdag om 14.00 uur een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij.

U wordt ontvangen met een glaasje langedijker Bubbels of Bruis, waarna de wijnboer je mee neemt in de wijngaard. Hier verteld hij alles over de teelt van de druiven en daarna zie je in de wijnmakerij het proces van druif naar wijn. Ter afsluiting krijg je een glaasje wijn naar keuze. Op deze dagen is de wijnwinkel ook open.

Kosten € 9,50 p.p.

HIGH WINE (INDIVIDUELE BEZOEKERS)

Op afspraak kun je voor vrijdag, zaterdag of zondag reserveren voor de High Wine van 15.00 tot 18.00. Alleen met mooi weer in de wijngaard, met de gepaste afstand van 1,5 meter. Heerlijk genieten van drie glazen wijn met bijpassende hapjes.

De wijnboer neemt je mee door de wijngaard en de wijnmakerij waarbij je van alles te weten komt over druiven en wijn maken. Rond 18.00 uur wordt de High Wine afgesloten.

Kosten € 22,50 p.p. reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

 

De High Wine zit helaas voor dit jaar vol.

Rondleiding en proeverij

Voor groepen van minimaal 12 personen is de Koen te bezoeken van 1 mei tot 1 oktober.

Bij deze rondleiding en proeverij wordt u ontvangen met een glaasje bubbels. De rondleiding gaat door de wijngaard en in de wijnmakerij leert u alles over de gang van druif naar wijn.

Het bezoek wordt afgesloten met een proeverij van minimaal 4 wijnen van de Koen.

Kosten: € 12,50 p.p.
Reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

PROEVEN VAN DE NIEUWE WIJNEN

Zaterdag 18 en zondag 19 juni kan je bij de Koen de nieuwe wijnen van het oogstjaar 2021 komen proeven.

Na ontvangst met een glaasje bubbels of bruis ga je de wijngaard in, waar je op drie plekken bij de druif waarvan de wijn is gemaakt kan proeven.

Na deze tour kom je in de wijnmakerij en de wijnwinkel.

Kosten € 7,50 (bij aankoop van 2 flessen wijn krijg je dit terug).

OPEN DAGEN

Op zaterdag 17 en zondag 18 september zet Wijndomein de Koen de deuren open en kan je zien en proeven hoe alles in zijn werk gaat op de wijngaard.

Langs de wijngaardroute vind je stalletjes met uitleg over het telen van de druiven en kan je proeven welke wijn hiervan wordt gemaakt.

Aan het einde van de route kom je op het gezellige wijnplein, waar je een heerlijk wijntje kan drinken en waar je in de wijnmakerij uitleg krijgt over het proces van druif naar wijn.

Nieuwsgierig naar onze wijnen?

Boek een rondleiding en een proeverij!