Bezoek De Koen | Wijndomein De Koen
Een rondleiding of een high wine boeken? Neem contact op met de Koen.
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Bezoek de Koen

HIGH WINE (INDIVIDUELE BEZOEKERS)

Op afspraak kun je voor zaterdag of zondag reserveren voor de High Wine van 15.00 tot 18.00. Heerlijk genieten van drie glazen wijn met bijpassende hapjes.

De wijnboer neemt je mee door de wijngaard en de wijnmakerij waarbij je van alles te weten komt over druiven en wijn maken. Rond 18.00 uur wordt de High Wine afgesloten.

Kosten € 27,50 p.p. reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

PROEVEN VAN DE NIEUWE WIJNEN

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni van 13.00 tot 17.00 uur kun je bij de Koen de nieuwe wijnen van het oogstjaar 2023 komen proeven.

Na ontvangst met een glaasje bubbels of bruis ga je de wijngaard in, waar je op drie plekken bij de druif waarvan de wijn is gemaakt kan proeven.

Na deze tour kom je in de wijnmakerij en de wijnwinkel.

Kosten € 7,50 (bij aankoop van 2 flessen wijn krijg je dit terug).

OPEN DAGEN

Op zaterdag 21 en zondag 22 september van 13.00 tot 17.00 uur zet Wijndomein de Koen de deuren open en kun je zien en proeven hoe alles in zijn werk gaat op de wijngaard.

Langs de wijngaardroute vind je stalletjes met uitleg over het telen van de druiven en kan je proeven welke wijn hiervan wordt gemaakt.

Aan het einde van de route kom je op het gezellige wijnplein, waar je een heerlijk wijntje kan drinken en waar je in de wijnmakerij uitleg krijgt over het proces van druif naar wijn.

Nieuwsgierig naar onze wijnen?

Boek een High Wine!