Bezoek De Koen | Wijndomein De Koen
Een rondleiding of een high wine boeken? Neem contact op met de Koen.
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Bezoek de Koen

HIGH WINE (INDIVIDUELE BEZOEKERS)

Op afspraak kun je voor zaterdag of zondag reserveren voor de High Wine van 15.00 tot 18.00. Heerlijk genieten van drie glazen wijn met bijpassende hapjes.

De wijnboer neemt je mee door de wijngaard en de wijnmakerij waarbij je van alles te weten komt over druiven en wijn maken. Rond 18.00 uur wordt de High Wine afgesloten.

Kosten € 27,50 p.p. reserveren is verplicht: info@wijndomeindekoen.nl

 

De High Wine voor 2023 is volgeboekt.
Boek nu voor 2024: 5, 11, 20 of 25 mei

PROEVEN VAN DE NIEUWE WIJNEN

Zaterdag 24 en zondag 25 juni kan je bij de Koen de nieuwe wijnen van het oogstjaar 2022 komen proeven.

Na ontvangst met een glaasje bubbels of bruis ga je de wijngaard in, waar je op drie plekken bij de druif waarvan de wijn is gemaakt kan proeven.

Na deze tour kom je in de wijnmakerij en de wijnwinkel.

Kosten € 7,50 (bij aankoop van 2 flessen wijn krijg je dit terug).

OPEN DAGEN

Op zaterdag 16 en zondag 17 september zet Wijndomein de Koen de deuren open en kan je zien en proeven hoe alles in zijn werk gaat op de wijngaard.

Langs de wijngaardroute vind je stalletjes met uitleg over het telen van de druiven en kan je proeven welke wijn hiervan wordt gemaakt.

Aan het einde van de route kom je op het gezellige wijnplein, waar je een heerlijk wijntje kan drinken en waar je in de wijnmakerij uitleg krijgt over het proces van druif naar wijn.

Nieuwsgierig naar onze wijnen?

Boek een High Wine!